Idiomes

Novetat! Preparació per a exàmens oficials de francès de l’Institute Français de Barcelona i per a exàmenes oficials d’alemany del Goethe Institut de Barcelona.

Anglès extraescolar a escoles i instituts

Són classes d’anglès pensades per aquells alumnes que desitgen ampliar o reforçar la matèria que s’imparteix als centres on estudien. El professor es desplaça a l’escola, de manera que és molt més còmode tant per pares com per fills.

Les classes acostumen a ser a la tarda, tot i que existeix la possibilitat de fer-les al migdia i estan obertes a persones de totes les edats: nens, adolescents i adults.
 

 

Business English a empreses

L’anglès es requereix cada vegada més a l’àmbit laboral, ja que s’ha convertit en l’eina de comunicació internacional. The Maple Leaf Language Services, ofereix la possibilitat de realitzar cursos a l’empresa (“In-Company”) per a treballadors i empresaris, que s’adaptin a les necessitats i al nivell dels usuaris.

Classes privades

Aquelles persones que necessitin classes personalitzades que s’adaptin al seu ritme d’aprenentatge, poden sol·licitar el servei “One-to-One”. Existeix la possibilitat de realitzar les sessions tant a casa de l’alumne com al centre. Es poden sol·licitar paquets d’hores lectives que es poden anar utilitzant a conveniència de l’alumne, la duració dels quals és d’un curs acadèmic.

Espanyol i català per a estrangers

Són classes destinades a aquelles persones que han vingut a viure a Espanya i que volen que l’idioma no sigui un obstacle comunicatiu. Preparem als alumnes per a enfrontar-se a situacions quotidianes, així com per a defensar-se al món laboral o estudiantil.