Equip

The Maple Leaf Language Services està format per:

Mireya Aguilar

Directora del centre.
Professora d’anglès, francès i castellà per a estrangers, traductora técnica i audiovisual i examinadora de la Universitat de Cambridge

És llicenciada en Filologia Anglesa i Hispànica per la Universitat de Barcelona. Té un Màster en Traducció Tècnica anglès-espanyol per la Universitat de York de Toronto i en

Traducció Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat com a professora d’anglès extraescolar i d’espanyol per a estrangers a acadèmies privades i a empreses, així com a centres d’ensenyament públics i privats de Catalunya. Des de fa dos anys és professora col·laboradora a la Universitat Oberta de Catalunya.

A nivell internacional, ha estat professora d’anglès com a llengua estrangera a “King George’s International College” de Toronto. Col·labora, també, amb diferents estudis de doblatge com a subtituladora de llargmetratges, curtmetratges i videojocs i ha estat coordinadora del primer casal d’estiu en anglès per a joves de la població de Sant Llorenç d’Hortons (Barcelona). La seva vinculació amb Cambridge ESOL examinations es estreta. D’una banda compta amb diversos anys d’experiència no solament presentant alumnes a convocatòries d’exàmens oficials, sinó organitzant-les i col·laborant a les diferents sessions. D’altra banda, forma part del col·lectiu d’examinadors de Cambridge.

mireya

 

Mariona Ruiz

Professora d’anglès i d’espanyol per a estrangers i cap d’estudis

Llicenciada en Màrqueting i Relacions públiques a l’escola universitària Formatic Barcelona, títol oficial que atorga la universitat de Gal·les.

Ha estudiat anglès a l’acadèmia des de la seva fundació fins a arribar a obtenir el nivell C2. Sempre ha estat interessada en el món de l’educació. La seva especialitat són els col·lectius d’adolescents i adults, així com l’anglès a l’empresa.

Des de l’any 2017 col·labora com a invigilator a les diferents sessions d’exàmens oficials de la Universitat de Cambridge.

Té, a més, experiència com a traductora de contingut web.

Mariona Ruiz profesora d'anglés

 

Eva Urpí

Professora d’anglès

Actualment està estudiant Infermeria a la Universitat de Barcelona al Campus Sant Joan de Déu.

Fa quatre anys que estudia anglès a l’acadèmia i s’està preparant per obtenir el nivell C1. Té passió pels nens i molta vocació per a l’ensenyament.

Eva Urpi, profesora de ingles

 

Maria Vallès

Professora d’anglès

És professora d’Educació Infantil i s’està preparant per obtenir una segona titulació en Educació Primària a la FPCEE Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Estudia anglès a l’acadèmia des de fa 4 anys. Té el nivell B2 i actualment s’està preparant per assolir el C1. Està molt interessada en el món educatiu, sobretot en el col·lectiu infantil.

Té experiència com a professora col·laboradora a diferents escoles de Catalunya i és monitora de lleure.

Maria Profesora de inglés