Equip

The Maple Leaf Language Services està format per:

Mireya Aguilar

Directora del centre.
Professora d’anglès, francès i castellà per a estrangers i examinadora de la Universitat de Cambridge

És llicenciada en Filologia Anglesa i Hispànica per la Universitat de Barcelona. Té un Màster en Traducció Tècnica anglès-espanyol per la Universitat de York de Toronto i en Traducció Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat com a professora d’anglès extraescolar i d’espanyol per a estrangers a acadèmies privades i a empreses, així com a centres d’ensenyament públics i privats de Catalunya.

A nivell internacional, ha estat professora d’anglès com a llengua estrangera a “King George’s International College” de Toronto. Col.labora, també, amb diferents estudis de doblatge com a subtituladora de llargmetratges, curtometratges i videojocs i ha estat coordinadora del primer casal d’estiu en anglès per a joves de la població de Sant Llorenç d’Hortons (Barcelona).
La seva vinculació amb Cambridge ESOL examinations es estreta. D’una banda compta amb diversos anys d’experiència no solament presentant alumnes a convocatòries d’exàmens oficials, sinó organitzant-les i col.laborant a les diferents sessions. D’altra banda, forma part del col.lectiu d’examinadors de Cambridge.

mireya

 

Mariona Ruiz

Professora d’anglès i cap d’estudis

Actualment està estudiant Màrqueting i Relacions públiques a l’escola universitària Formatic Barcelona, títol oficial que atorga la universitat de Gal.les.

Ha estudiat anglès a l’acadèmia desde la seva fundació. Posseeix el nivell C1 i actualment s’està preparant per obtenir el nivell C2. Sempre ha estat interessada en el món de l’educació. La seva especialitat són els col.lectius de nens i adolescents.

Desde l’any 2017 treballa per Exams Catalunya, colaborant com a “invigilator” a les diferents sessions.

Mariona

 

Anna Torrijos

Professora d’anglès

Actualment està estudiant Infermeria a les Escoles Universitàries Gimbernat i Tomàs Cerdà, centres adscrits a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha estudiat anglès a l’acadèmia des de fa més de 15 anys. Té el nivell C1 i s’està preparant per aconseguir el nivell C2. La seva passió per impartir classes a nens de diferents edats és una llarg procés d’aprenentatge per a seguir creixent acadèmicament.

Laia