Activitats d’estiu

Casals d’estiu

Un cop finalitzat el curs escolar, els alumnes necessiten desconnectar de la rutina de les aules i participar en activitats de contingut lúdic. The Maple Leaf Language Services organitza casals d’estiu que giren al voltant de la temàtica de l’anglès. El mes més popular per assistir a l’actividat és el juliol, tot i que també es poden organitzar casals al juny i a l’agost.

Els usuaris participen en tallers l’objetiu dels quals és posar en pràctica els coneixements de l’idioma que s’han anat adquirint durant el curs acadèmic. D’aquesta manera, els nens es relacionen els uns amb els altres utilizant com a única eina comunicativa la llengua anglesa.

Durant les setmanes que dura el casal es realitzen activitats de tot tipus: culturals, comunicatives, esportives i musicals entre d’altres i s’organitzen visites d’un dia a llocs d’interès on els alumnes reben l’explicació en anglès.

Irish pub, co Galway, Ireland
Irish pub, co Galway, Ireland

Estades a l’estranger

La millor manera d’utilitzar l’anglès que s’ha anat adquirint durant el curs escolar és practicant-lo. The Maple Leaf Language Services té com a col.laboradores diferents agències que organitzen estades a l’estranger per a persones de todes les edats. Las sortides acostumen a ser a l’estiu, tot i que es pot sol.licitar el servei durant tot l’any. Les destinacions són diverses: Anglaterra, Irlanda, Escòcia, Malta, EEUU, Canadà, etc.

Sortida estranger
University College Cork, Ireland

Sortida estranger
Statue of Liberty, Liberty Island, USA

Sortida estranger
The Giant’s Causeway, Belfast, Ireland

Sortida estranger
The Cliffs of Moher, Ireland

The Aran Islands, co Clare, Ireland
The Aran Islands, co Clare, Ireland